Dienstencheques

Per gepresteerd uur van een huishoudhulp, poetsvrouw of kuisvrouw dient u één dienstencheque te betalen. Zowel voor het poetsen, wassen, strijken of (voor)bereiden van maaltijden blijft de betaling gelijk aan één dienstencheque per uur. Via Sodexo (http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/) kan u de dienstencheques bestellen met een minimum van 10 dienstencheques per bestelling.

U vindt de dienstencheques zowel in papieren als elektronische vorm. De waarde per dienstencheque blijft gelijk, maar het gebruik van elektronische dienstencheques is veel eenvoudiger:

  • U kan via elektronische weg de betaling nakijken en valideren;
  • De dienstencheques kunnen niet verloren gaan of gestolen worden;
  • Uw dienstencheques worden onmiddellijk opgeladen in uw elektronische portefeuille.

Van zodra u in het bezit bent van uw dienstencheques kan u op zoek gaan naar een huishoudhulp in uw regio. Dit kan in blokken van minimaal 3 uur en maximaal 8 uur van maandag tot en met vrijdag. U bepaalt zelf of u een wekelijkse of tweewekelijkse poetshulp laat langskomen. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak met ons dienstenchequebedrijf vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

U bent overtuigd om uw huishoudelijke taken te verlichten? Doe dan beroep op een professionele huishoudhulp! U kan uw aanvraag naar een huishoudhulp doen door onderstaand contactformulier in te vullen. Deze aanvraag wordt doorgestuurd naar een dienstenchequebedrijf dat actief is in uw regio. Een medewerker zal binnen de 3 werkdagen contact met u opnemen om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het langs sturen van een poetshulp.