Maaltijden Voorbereiden

Niet enkel kan een poetshulp instaan voor het poetsen van uw woning of het was- en strijkwerk, maar ook voor hulp met het (voor)bereiden van simpele gerechten bij u thuis. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat u ’s avonds aanzienlijk minder tijd verliest met het bereiden van maaltijden voor u of uw gezin.

U kan het (voor)bereiden van maaltijden combineren met het poetsen van uw huis en het was- en strijkwerk in hoofde van een en dezelfde huishoudhulp. Via onderstaand contactformulier kan u een kuisvrouw aanvragen bij een dienstenchequebedrijf in uw regio.

Het aantal uren dat u wenst dat er een huishoudhulp langskomt bepaalt u volledig zelf in samenspraak met het dienstenchequebedrijf. Dit kan in blokken van minimaal 3 uur en maximaal 8 uur en kan op wekelijkse of tweewekelijkse basis. U kan zelf uw voorkeursdag(en) doorgeven wanneer u een poetshulp wenst. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak met ons dienstenchequebedrijf vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Per gepresteerd uur betaalt u slechts één dienstencheque met de waarde van 7,20 euro (na fiscale aftrek). Deze dienstencheques kan u in papieren of elektronische vorm bestellen via Sodexo op http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/.

U bent overtuigd om een poetshulp in te schakelen en zo uw huishoudelijke taken lichter te maken? U kan meer tijd vrij maken voor uzelf en uw familie door onderstaand contactformulier in te vullen. Een medeweker van een dienstenchequebedrijf in uw regio neemt spoedig contact op.