Poetshulp Worden

Huishouden is uw passie? Buiten het poetsen schrikt ook wassen, strijken en het (voor)bereiden van simpele maaltijden u niet af? Dan is de job van huishoudhulp zeker iets voor jou! U bepaalt zelf of u deeltijds of voltijds wenst te werken. Het wettelijke minimum is 13 uur per week. In samenspraak met het dienstenchequebedrijf bepaalt u zelf op welke dagen u wenst te werken en of u in de voor- en/of namiddag wenst te werken. Met andere woorden: jouw uurrooster is volledig aangepast aan jouw noden binnen jouw privé- en gezinsleven.

Indien u kiest voor een deeltijds rooster (circa 20 uur per week) levert u dat bij benadering 1000 euro netto per maand op. Verder heb je op maandelijkse basis ook recht op een verplaatsingsvergoeding, kilometervergoeding en een premie voor het onderhouden van jouw werkkledij! Na verloop van tijd zijn er mogelijkheden om andere extralegale voordelen te ontvangen.

Aarzel dus niet als dit helemaal iets voor jou is en vul onderstaand contactformulier in. Een medewerker zal u binnen de 3 werkdagen contacteren om uw sollicitatie met u te bespreken.

Solliciteer