Schoonmaken - Poetsen - Kuisen

U kan op wekelijkse of tweewekelijkse basis een poetshulp laten langskomen die ervoor zorgt dat uw woning grond gepoetst wordt. Zowel afstoffen, stofzuigen, dweilen of kuisen in het algemeen vormen geen probleem voor een professionele huishoudhulp. U spreekt samen met de poetshulp af welke ruimtes u wenst te laten kuisen alsook op welke manier u deze wenst te laten aanpakken.

Voor 7,20 euro per uur (na belastingvermindering van 20%) kan u beschikken over een professionele en betrouwbare kuisvrouw die met sociaal statuut (verzekerd, geen zwartwerk) uw woning grondig kuist. U bepaalt zelf wanneer u wenst dat de poetshulp bij u langskomt: dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur en dit telkens in blokken van minimum 3 uur en maximum 8 uur. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak met ons dienstenchequebedrijf vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

U kan uw aanvraag voor een huishoudhulp rechtstreeks doorsturen naar een dienstenchequebedrijf in uw regio door het invullen van de contactformulieren op deze website. Een medewerker zal u spoedig contacteren om samen met u te bekijken wanneer er een mogelijkheid is om een huishoudhulp langs te sturen.

U kan verder in combinatie met het poetsen van uw huis de huishoudhulp ook inschakelen voor was-en strijkwerk alsook voor het (voor)bereiden van simpele maaltijden.