Wassen - Strijken

Een poetshulp kan uiteraard zo veel meer dan alleen het kuisen van uw woning. U kan ook beroep doen op hen voor uw was- en strijkwerk. Als u merkt dat u niet meer aan uw was- en strijkwerk toe komt door het drukker wordende leven is een poetshulp via dienstencheques de ideale oplossing! Gezien de huishoudhulp meteen na het wassen aan het strijkwerk kan beginnen, gaat er geen tijd verloren door het vervoer van en naar een strijkatelier.

Voor dezelfde prijs als het kuisen kan u dus uw volledig was- en strijkwerk laten verzorgen door een professionele en ervaren huishoudhulp. Per uur dat een huishoudhulp bij u de strijk doet, betaalt u één dienstencheque ter waarde van 7,20 euro (na fiscaal aftrek van 20%). Via Sodexo op http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/ kan u zowel papieren als elektronische dienstencheques bestellen.

U kan een poetshulp inschakelen voor uw strijkwerk in blokken van minimum 3 uur en maximum 8 uur per dag. Dit kan van maandag tot en met vrijdag. Volledig voorzien aan uw noden kan een huishoudhulp op wekelijkse of tweewekelijkse basis bij u langskomen. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak met ons dienstenchequebedrijf vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

U bent overtuigd om uw was- en strijkwerk uit handen te geven aan een professionele huishoudhulp? Aarzel dan niet om het contactformulier aan de onderzijde van deze pagina in te vullen en u wordt rechtstreeks in contact gebracht met een dienstenchequebedrijf uit uw regio. Zij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren om een geschikt werkschema op te stellen.